Recibimos na Bodeguilla de Santa Marta a Vicente Cortés, director comercial de Bodegas Hispano Suizas, un proxecto que naceu da man de Pablo Ossorio, Rafael Navarro e Marc Grin. Tres almas xemelgas decidiron, un día, crear os viños que querían facer. Así nace esta bodega, formada por un enólogo berciano formado en Requena, un encargado de viticultura apaixonado por uvas como a pinot noir e a chardonnay e un suízo cunha mente creativa e comercial.
Nas D.D.O.O. Utiel Requena, Valencia e Cava elaboran viños a base de pinot noir (moi escasa en España), bobal, petit verdot, syrah e merlot. Estes viños son unha referencia na Comunidade Valenciana e en España.
Estas obras mestras están acompañadas polos bo facer de Diego García e o seu equipo de cociña na Bodeguilla de Santa Marta. Degustamos:
*Tartar de Salmón, mazá e mango *Canelón de calabacín recheo de marisco con bechamel de chícharos * Bacallao guisado con prebe de pementón *Carrillera de tenreira estufada con pochas *Milfollas de crema de chocolate branco e mascarpone con froitos vermellos